zondag 3 november 2019

Brabants Mooiste

Nistelrode (Noord-Brabant)

Onze toertocht wordt door eerdere deelnemers "met recht Brabants Mooiste" genoemd. Je fietst voornamelijk door de prachtige natuurgebieden de Maashorst en Slabroek. Dat betekent veel bos, heide en zandwegen. Het ... meer is een pittige, uitdagende en afwisselende tocht. Je rijdt paden waar je nog nooit of niet zo vaak bent geweest. Je krijgt naast de Brabantse gezellige sfeer dus ook een gevarieerde en nieuwe omgeving voorgeschoteld. Kom lekker zwoegen tijdens deze aan te raden toertocht!

Toerwielerclub De Voorsprong uit Heesch organiseert op zondag 3 november haar jaarlijkse veldtoertocht in Nistelrode. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 35, 45 of 55 km. In elke afstand is een pauze opgenomen waar iedere deelnemer thee en een versnapering krijgt aangeboden. Na afloop is er gelegenheid om de fiets af te spuiten.
De inschrijflocatie is Achter de Berg 16 te Nistelrode (Scouting). Onder de 16 jaar is deelname gratis. De starttijd is van 8:30 tot 10:00 uur.

TWC De Voorsprong uit Heesch is een toerwielerclub en biedt iedereen met een racefiets de mogelijkheid om in het wegseizoen in groepsverband tochten te fietsen. Op dit moment kent de club acht fietsgroepen waaronder twee damesgroepen. Iedere groep fietst met een eigen afstand en snelheid zodat een ieder op een passend niveau kan fietsen.
minder

Log in of meld je aan voor een gratis account

en krijg toegang tot de gedetailleerde kaart.

Helaas, niet alle routes zijn beschikbaar

Hoewel we ons best doen om alle routes van toertochten te tonen is dit niet altijd mogelijk.

Als een route nog niet beschikbaar is, tonen we alleen de startlocatie.

Ik snap het

De gemiddelde score over 32 beoordelingen

4.1 / 5.0

Specificering score

Zeer goed
25
Goed
63
Voldoende
9
Onvoldoende
0
Slecht
3

Scores per thema

De route en de omgeving
Route-aanduiding
Prijs-kwaliteit verhouding
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
97 %

van de deelnemers raadt deze toertocht aan

48 x

Toegevoegd aan favorieten
Maak favoriet

25 reacties


Log in of meld je aan voor een gratis account en krijg toegang tot alle reacties.

Registreren